Video Highlights : Malaysia vs Manchester United (2-0)

Seperti yang dijangka, Malaysia kalah kali kedua dengan ManUtd, tapi okey la.. 2-0, yang score Macheda dengan Owen. Aku tak pegi tengok live, tapi kalau setakat tengok highlight, 2 gol tu gol biasa aje.. sebab defence kelam kabut depan gol. dari segi marking player pun macam still berterabur. Boleh improve lagi.. Tahniah la jugak buat […]

Video Highlights : Malaysia vs Manchester United (3-2)

Sape pegi game bola Malaysia lawan Manchester United kelmarin? Ces kalau lah aku dapat pegi.. Sokong Malaysia la! Sokong MU buatpa (sorry aa fan ManU 😀 ) Sapa yang tak pegi tu boleh tengok game highlight kat bawah from Youtube. Tak salah aku Msia dulu pernah kalah 6-0 ke berapa tak ingat. Tapi memang lauk […]

Omoide – Kishibe Masaaki

PC yg teramat lembab.. memaksa aku mendelete suku “junk” data dari segenap folder.. tiba tiba terjumpa satu folder.. title : omoide? wtf?… ooo.. baru aku ingat… aku record masa tengah syok layan acoustic dulu2.. ada la dalam 5 tahun lepas kot.. hihihi.. sangat “nerd” rasa dihati, tapi apakan daya, aku upload jugak kat youtube..hihihi.. malu2..dah […]