Announcement

Dear Friends and Visitors,

We’ve to close down our blog for a little while due to some technical problems with our Joomla Content Management System (CMS). By the term “technical problems”, it doesn’t mean that somebody hacked our blog nor facing any problem with the scripting. But we feel that it doesn’t really fit our blog’s need – simple yet powerful. We have to admit that Joomla was too complex for us as our knowledge on php & mysql are limited.

However we’ve found a good blog source and perhaps we might be using that one (currently under beta testing). So please come back and check us again in August. All our “old” articles and stuff can be found in Archives. Also, please visit Our Fotopages if you’re looking for the apple strudle muffin recipes :p

Thanks all and have a good time,

Zairul & Zack Abd.

Blog Renewal..

Saya dengan ini mengumumkan bahawa tidak lama lagi kitorg akan tukar blog system (from Xoops to Joomla).. actually minggu ni very the super busy.. dah la kerja lame tak siap, tambah kerja baru lagi, sampai nk tukar blog sendiri pun tak sempat.. Dah tukar Joomla nanti aku byk nak betulkan menda.. Kena kemaskini folder ‘tab gitar melayu’ (which btw antara search keyword 2nd terbyk selepas keyword ‘wanita b*g*l’ – aku tatau kenape :p).. pastu since Zack dah semakin terer mengambil gambo2 masakan (jeles aku) dan makin byk resepi kat fotopages kitorg, aku berharap dapat create folder/category khas untuk resepi masakan.. album maybe aku buang, or just tumpang flickr.. flickr ni pun dah kena beli dengan Yahoo! so probably boleh consider die bley ‘long run’.. And satu lagi, blog yg ni aku akan letak dlm archives (which btw dah pindah dah pon).. Pastu kalau boring sile la tengok jepun bangang ni